Klubnyheder

Odense - Vikings d.21.9.2014

16. januar 2015, 12.55

Nederlag i åbningskamp

Sæsonens første kamp var mod et stærkt Odense hold, som har været i hi de sidste to år. Sidste gang spillede vi mod deres 2.hold, mens deres 1.hold spillede i 1.division. Derfor var det svært at forudse, hvilke spillere vi kom til at møde. Odense havde fået hele 16 mænd kampklar til dagens kamp, mod Sønderborgs 9.

Odense startede 1.periode bedst. Deres hurtige angriber var hele tiden trussel mod Vikings, som startede kampen noget nervøst. Odense kom foran 1-0 og 2-0 allerede efter 3 og 6 minutter. Lidt efter lidt fik vi kæmpet os med til kampen, og resten af perioden var mere lige. Perioden endte 2-0 til Black Swans.

I anden periode fik vi mere styr på vores opspil og kom til flere chancer. Vi ramte overlæggeren og Odense keeper blev nød til at hive nogle flotte redninger frem, men det var Odense der var mest effektive på deres chancer. Efter en kæmpe fejl i vores forsvar, mens vi var i undertal, fik Odense opbygget føringen til 3-0. Sidst i perioden fik de endnu et mål, og det begyndte at se sort ud for Vikings.

Vi ændrede ikke noget i pausen, fordi chancer havde vi nok af, og vi kunne se at Odense var til at snakke med. Petteri bragte lidt håb for Vikingerne med et landskud, og da Marcus scorede et par minutter efter, var Odense tvunget til timeout. Det ændrede ikke kampens gang, for vi blev ved med at presse Odense. Midt i perioden kom vi for første gang til overtal. Powerplay kørte eksemplarisk. Bolden blev spillet rundt og Odense firekant havde svært at følge bolden. Til sidst spiller Jacob bolden til Søren, som skyder stillingen til 4-3. Der var stadig rigeligt med tid, men sidst i kampen havde vi ikke flere kræfter til at udfordre Odense. Vi blev nød til at satse lidt mere, og resulterede, at Odense kunne komme til flere kontra, og de scorede også kampens sidste mål til 5-3.

Trods nederleget, var der mange positive ting i kampen. Vi kom for langsomt op i gear, og 4 mål bagud var lidt for stor mundfuld til at lave et comeback. Men især 3 periode viste, at vi kan spille lige op mod Black Swans, som kommer nok til at spille om top placering i vores pulje.

Næste kamp er allerede på lørdag i Vissenbjerg.

Målscore: Ole Dam Søndergaard 0+2, Petteri Nevalainen 1+0, Marcus Byrgesen 1+0, Søren Agerley 1+0, Jacob Christensen 0+1

Udvisninger: Jacob Christensen 2min

Man of the match: Jacob Christensen